Back to All Events

Rest and Recovery Month!


" Uni vaikuttaa ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kaikilla mahdollisilla tavoilla. Hyvä uni auttaa niin painonhallinnassa, ihmissuhteissa kuin yleisen terveydentilan parantamisessa. Hyvin nukkuneena kaikki on helpompaa.

Hyvinvoinnista puhuttaessa ravitsemuksen ja liikunnan merkitystä korostetaan, mutta unen tärkeys saattaa jäädä huomiotta. Uni muodostaa kuitenkin kolmanneksen ihmisen elämästä, mikä tarkoittaa keskimääräisen eliniän aikana yli 25 vuotta.

Pitkään jatkunut heikko unenlaatu on yhteydessä kroonisiin vaivoihin kuten verenpainetautiin, ylipainoon, mielialan häiriöihin sekä masennukseen.

Unen aikana elimistö elpyy päivän rasituksista, aivojen energiavarastot täyttyvät ja valveen aikana kertyneet kuona-aineet poistuvat aivoista. Hyvä uni on täysipainoisen ja terveen elämän keskipiste, jota riittävä liikunta ja terveellinen ravitsemus tukevat." 

Earlier Event: January 22
10x Flow Yoga Course
Later Event: November 11
Fysio Workshops