Back to All Events

Stadi Fit Health Center - Avoimien ovien päivä!

  • Stadi Fit Health Center Bulevardi 54 (sisäpiha) 00120 Helsinki Finland (map)

Tule tutustumaan Uuteen ja uudistettuun Stadi Fit Health Centeriin, kuntokeskukseen Helsingin sydämessä!
Stadi Fit Health Centerissä eri alojen ammattilaiset ovat helposti ulottuvillasi, jotta saisit aina parhaan avun kohti terveempää elämää!
Tule tutustumaan valmentajiimme, mittauta kehonkoostumuksesi , kokeile kuntosaliamme veloituksetta tai tule vain hyödyntämään päivän tarjoukset! Voit myös varata paikan ohjatuilta tunneiltamme:
klo.12 -13: 50+ CrossFit
klo.15 - 16: CrossFit for Beginners
klo.17-18: Movement & Mobility
Toimi nopeasti, paikkoja on rajoitetusti!

varaa paikkasi: https://drive.google.com/open?id=1MMB3YoWaP5lc7r5RJmt9OJ5_KENCd0gHCFvmkrPIZzc

Tuloksia tehokkaammin, turvallisemmin ja vähemmällä ajan haaskauksella?

Kun harjoittelusi on oikein suunniteltu ja tavoitteesi ovat realistisesti asetettu, ei salilla tarvitse viettää monta tuntia päivässä ja luopua kaikesta hyvään elämään liittyvistä odotuksistasi! Päinvastoin!

Treenin tarkoituksena on tuoda lisää virtaa päiviisi ja kohottaa energia tasojasi. Kaikki on kiinni tasapainosta työelämän, ravinnon, liikunnan ja levon välillä ja Personal Trainer voi ulkopuolisen silmillä olla korvaamaton apu tämän tasapainon luomisessa. Usein olemme liian sokeita omalle tekemisellemme, jotta pystyisimme tekemään aina järkeviä valintoja yksin.

Varaa tapaaminen Personal Trainerimme kanssa, jolloin voitte keskustella tavoitteistasi ja tarpeistasi ja hyödynnä Avoimien Ovien tarjouksemme! (Tämä tapaaminen on sinulle täysin veloitukseton, eikä sitouta sinua mihinkään.)

Tutustu Personal Trainereihimme

Stadi Fit:n tiimi odottaa tapaamistasi!

Later Event: January 22
10x Flow Yoga Course